Logga in

Att skapa den perfekta online datingprofilen

Så ... du har anmält dig till Skaviligga.com, den bästa internet-datingsidan för att hitta kul på nätet, och du har redan sett några sötnoser i dina sökresultat ... vad gör du nu? Tja, innan du börjar skicka sexiga meddelanden borde du ordna din profil! Din dating profilsida är ditt butiksfönster och om det är tomt, kommer ingen att vilja prova dina varor.

5 tips för att skapa den perfekta datingprofilen

Lägg till foton: Det här är enkelt. Du har en telefon, du har en kamera, du har gamla bilder på din dator, du har nya bilder på facebook, instagram och twitter. Kort sagt, du har inga ursäkter för att inte ge dina flirtiga vänner en chans att se ditt vackra ansikte och sexiga stil! Ju mer desto bättre men se till att din huvudsakliga är en där du syns tydligt - så välj en trevlig och var inte blyg!

Add a description: Skulle du bita i en paj utan att veta ingredienserna? Skulle du köpa något från ebay utan att veta något om det? Skulle du ... du fattar poängen. Visst, de flesta killarna kommer att gå på utseendet bara, men inte alla. Och kvinnor är inte intresserade om du inte har tid att lägga lite ansträngning och berätta historien om dig själv.

Show your funny side: Det är välkänt att vägen till en mans hjärta är genom magen (eller boxershorts), så tjejer - om du är rolig är det en bra bonus för killarna. Killar älskar det. När det gäller damerna blir de alla heta och bryr sig om en man som kan få dem att skratta, så grabbar det är dags att visa att du inte är en tråkig förlorare - humor är mer intressant än ett sexpack.

Det är okej att berätta vad du letar efter: Återigen handlar det inte om att hitta ditt livs kärlek och försvinna i solnedgången tillsammans. Det handlar om att få en natt med passion, så att du kan få din tårta och äta den; Ingen dold hake, inga obligationer. Det är okej att ge en mycket grov uppfattning om vem du letar efter för att spara allas tid.

Behåll dina privata delar privat: Den här är bara för killarna - motstå frestelsen att lägga till en bild av ditt privata område till din online datingprofil. Du försöker få ligga här, inte bli arresterad för blottning. Du kan vara stolt och vi är säkra på att det är ett mäktigt imponerande prov, men varför inte spara den stora avslöjningen för huvudevenemanget. Vinn tjejerna med din charm, inte din trollstav.
close